Ελληνικά

Ασφάλιση αστικής ευθύνης πλοιοκτήτη-P&I

Η ΑΙGΑΙΟΝ προσφέρει κάλυψη για όλους τους παραδοσιακούς P&I κινδύνους συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος, φορτίου, ρύπανσης, συγκρούσεως και αστικής ευθύνης επιβαινόντων. Tο πρόγραμμα παροχής P&I κάλυψης με πάγιο ετήσιο ασφάλιστρο (fixed premium) είναι σχεδιασμένο ειδικά για την ελληνική αγορά, με αντασφάλιση από τα Lloyd’s του Λονδίνου και αφορά όλους τους τύπους των πλοίων χωρίς κανένα περιορισμό της ναυσιπλοΐας τους. Ένα παγκόσμιο δίκτυο P&I ανταποκριτών συνεργαζόμενο με την ΑΙGΑΙΟΝ είναι έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε κάθε απαίτηση ασφαλιζόμενου πελάτη της.

Παράλληλα η ΑΙGΑΙΟΝ προσφέρει πλήρη κάλυψη αστικής ευθύνης στους πλοιοκτήτες δρομολογημένων σε τακτικές γραμμές επιβατικών και οχηματαγωγών πλοίων, σύμφωνα με το ισχύον Ελληνικό νομοθετικό πλαίσιο.

P&I Rule Book & Correspondents Edition 2014

Ελεύθερη Μη Δεσμευτική Μετάφραση P&I Rule Book & Correspondents Edition 2014

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ No 123 - ΟΔΗΓΙΑ 2009/20/ΕΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

"Έλεγχος εφαρμογής του ΠΔ 06/12 περί ενσωμάτωσης της Οδηγίας 2009/20/ΕΚ σχετικά με την ασφάλιση των πλοιοκτητών για τις ναυτικές απαιτήσεις"

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Νο 125 - ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΛΥΨΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΝΔΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

"Ρύθμιση θεμάτων κάλυψης αστικής ευθύνης πλοιοκτητών δρομολογημένων πλοίων στις θαλάσσιες ενδομεταφορές"