Ελληνικά

Η AIGAION στην εκδήλωση «Business Zone: The Evolution of Insurance»

Featured_articles_0365

Ομιλία με τον τίτλο «Τεχνολογικά εφόδια για την επαγγελματική ανάπτυξη των διαμεσολαβούντων» πραγματοποίησε ο κ. Αναστάσιος Καρανικόλας,  Διευθυντής Μηχανογράφησης της Aigaion Ασφαλιστική Α.Ε., κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Business Zone: The Evolution of Insurance» η οποία διεξήχθη στις 27 Μαρτίου 2015 στα γραφεία της Microsoft Ελλάς.

Στόχος της εκδήλωσης, με περισσότερους από 150 συμμετέχοντες, ήταν η ανάδειξη του καθοριστικού ρόλου της τεχνολογίας στο μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς. Θεσμικοί παράγοντες του κλάδου διατύπωσαν την ανάγκη υιοθέτησης και προσαρμογής της αγοράς στις νέες ψηφιακές τεχνολογίες για την αντιμετώπιση της ασφαλιστικής απάτης, το σχεδιασμό νέων προϊόντων, τη διατήρηση και διεύρυνση του χαρτοφυλακίου και τη διαχείριση δικτύων διαμεσολάβησης.  

Ο κ. Καρανικόλας παρουσίασε το σύστημα ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ  που εφαρμόζει η Aigaion στον κλάδο του αυτοκινήτου. Ειδικότερα, αναφέρθηκε διεξοδικά στον τρόπο διαχείρισης συμβολαίων ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ, τις ανάγκες που εξυπηρετεί και τα πλεονεκτήματα του, όπως η άμεση και ταχύτετη ενημέρωση για το σύνολο της παραγωγής και η άμεση εκτύπωση και αγορά συμβολαίων, καθώς και στον τρόπο λειτουργίας του συστήματος.