Ελληνικά

Θαλάσσια Ασφάλιση

Featured_articles_department

Η μεγάλη εξειδίκευση της AIGAION στον τομέα της Θαλάσσιας Ασφάλισης και η δυναμική της ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, την οδήγησαν και τη διατηρούν στην πρώτη θέση της ελληνικής ναυτασφαλιστικής αγοράς.


Σήμερα η AIGAION ελέγχει περίπου το 31,77% της ελληνικής αγοράς στον Κλάδο Ασφάλισης Πλοίων & Σκαφών Αναψυχής, ασφαλίζοντας ένα στόλο με περισσότερα από 2.000 σκάφη παντός τύπου και συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Η AIGAION καλύπτει όλους τους παραδοσιακούς κινδύνους πλοίων Hull & Machinery, παρέχει ασφάλιση πληρωμάτων, ασφάλιση μεταφορών και αστικής ευθύνης μεταφορέα, καλύπτει την αστική ευθύνη λιμένων, μαρινών, ναυπηγοεπισκευαστικών μονάδων και ναυτιλιακών επαγγελμάτων, ενώ από το 2004  είναι η μοναδική ελληνική ασφαλιστική εταιρία που - χάρη στην ισχυρότατη αντασφαλιστική της κάλυψη από τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά συνδικάτα των Lloyd’s του Λονδίνου –  ηγείται σε καλύψεις Αστικής Ευθύνης και Νομικής Προστασίας Πλοιοκτήτη, τις γνωστές P&I και FD&D.  

Η είσοδος της AIGAION σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού ενισχύει την παρουσία της στη διεθνή ναυτασφαλιστική αγορά, ενώ ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τη θέση της στην ελληνική Ναυτιλία.