Ελληνικά

AIGAION Ασφαλιστική A.E.: Άμεση πληροφόρηση για την επισκευή ή αντικατάσταση κρυστάλλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

AIGAION Ασφαλιστική A.E.: Άμεση πληροφόρηση για την επισκευή ή αντικατάσταση κρυστάλλων

 

Αθήνα, 18 Ιουλίου 2014 – Μία ακόμη ενέργεια για την εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών της πραγματοποίησε η AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε.,  συγκεντρώνοντας και αναρτώντας στην εταιρική της ιστοσελίδα τις συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρίες επισκευής ή αντικατάστασης κρυστάλλων, καθώς και τα υποκαταστήματα τους.

Ειδικότερα, στην ιστοσελίδα www.aigaion.gr, δημιούργησε μία νέα κατηγορία με τίτλο «ΘΡΑΥΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ», στην οποία ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να βρει τις συνεργαζόμενες με την AIGAION εταιρίες, Carglass, Glassdrive και ΦίληςGlass και να έχει πρόσβαση στη λίστα με τα υποκαταστήματα, τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα τους.

Οι πελάτες της AIGAION που απευθύνονται στις συγκεκριμένες εταιρίες για επισκευή ή αντικατάσταση κρυστάλλων εξασφαλίζουν άμεση αποκατάσταση της ζημιάς τους, χωρίς να καταβάλλουν χρήματα και χωρίς απαλλαγή, μέχρι του ορίου της καλύψεως.

Η AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, βρίσκεται στη διαδικασία υιοθέτησης όλων των νέων τεχνολογιών που θα δίνουν τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της να έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση μέσω του κινητού τηλεφώνου και του tablet σε τηλέφωνα πρώτης ανάγκης, όταν χρειαστεί να κάνουν χρήση του συμβολαίου τους.