Ελληνικά English

Εκδηλώσεις/Xορηγίες

H AIGAION χορηγός στο 14ο NAVIGATOR 

 

Η ΑIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. συμμετείχε ως χορηγός στο 14ο ναυτιλιακό forum NAVIGATOR, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

To συνέδριο, που διοργανώνει η  NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS, είχε φέτος θέμα την ενίσχυση των σχέσεων Ναυτιλίας και Ευρώπης, ενώ την επίσημη έναρξη των εργασιών του κήρυξε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Η  ΑΙGAION Ασφαλιστική Α.Ε., που βρίσκεται στην πρώτη θέση της εγχώριας ναυτασφαλιστικής αγοράς έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της ναυτιλιακής κοινότητας, χορηγεί κάθε χρόνο το NAVIGATOR, το οποίο αποτελεί  θεσμό και έχει καθιερωθεί ως η ετήσια διεθνής συνάντηση των στελεχών των ναυτιλιακών εταιριών.

 


 

Η AIGAION στο Ναυτικό Σαλόνι 2014

 

H ΑIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. συμμετείχε στην έκθεση «Ναυτικό Σαλόνι 2014», που πραγματοποιήθηκε 15-19 Οκτωβρίου 2014 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Μεγάλη κινητικότητα υπήρξε στο περίπτερο της AIGAION, με τους επισκέπτες να δείχνουν ενδιαφέρον για τα ασφαλιστικά προγράμματα της εταιρίας. Ειδικά για τους ιδιοκτήτες ταχύπλοων σκαφών, η AIGAION παρέχει ασφαλιστήρια με καλύψεις κατά παντός κινδύνου, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά ασφάλιστρα, στην καλύτερη δυνατή σχέση κόστους/προσφερόμενων καλύψεων.

 


 

Η AIGAION χορηγός στο INSURANCE CONFERENCE 2014

 

H AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. συμμετείχε ως χορηγός στο Insurance Conference 2014 που διοργάνωσε και φέτος η Ethos Media και πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014, υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος.

Μεγάλος αριθμός διαμεσολαβούντων και στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς που παρακολούθησαν το συνέδριο, επισκέφτηκαν το εκθεσιακό περίπτερο της AIGAION και συνομίλησαν με στελέχη της εταιρίας που βρίσκονταν εκεί.

 

 


 

Η AIGAION Aσφαλιστική Α.Ε. χορηγός του σκάφους ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ

 

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε το σκάφος ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ-AIGAION AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. που έλαβε μέρος στους σημαντικότερους ιστιοπλοϊκούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι του 2014. Η αρχή έγινε με τον 47ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου, το τριήμερο 6-9 Ιουνίου 2014. Το σκάφος με τα «χρώματα» της ΑIGAION κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία ORC International, χάρη στις προσπάθειες και την τεχνική ικανότητα της ομάδας ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ, με επικεφαλής τον κ. Παύλο Κούρκουλο.

Ακολούθησε το 51ο Ράλλυ Αιγαίου, με το σκάφος να κατακτά μία ακόμη πρωτιά, καθώς βρέθηκε στην κορυφή της γενικής κατάταξης στην κατηγορία IRC. Με κυβερνήτη την παγκόσμια πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας Αλίκη Κούρκουλου και έμπειρο πλήρωμα, το σκάφος κέρδισε πετυχαίνοντας καλές θέσεις σε όλες τις ιστιοδρομίες, -Μήλο, Αστυπάλαια, Ιο, Σούνιο, - σε έναν αγώνα γεμάτο ανατροπές λόγω των ασθενών ανέμων.

Επόμενος σταθμός για το σκάφος ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ-AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε., ήταν η Κέρκυρα, όπου βρέθηκε στις 3 Αυγούστου και συμμετείχε στην 26η Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Eβδομάδα Ιονίου. Το σκάφος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του.

Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή του σκάφους στη Aegean Regatta 2014, που πραγματοποιήθηκε στις 16-23 Αυγούστου 2014. Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ-AIGAION Aσφαλιστική Α.Ε. βρέθηκε στη 2η θέση στην κατηγορία IRC, ισοβαθμίζοντας μάλιστα με το σκάφος που κατέκτησε την πρωτιά.


 

Οpen Cocktail Reception, 11/6/2014

 

Mε τη συμμετοχή συνεργατών,  πλοιοκτητών, μεγάλων πελατών, στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς και δημοσιογράφων, πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουνίου 2014, το open cocktail reception που διοργάνωσαν η AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε., η ZEBA Marine και η Velos Chartering Shipbrokers, στα γραφεία της πρώτης, με αφορμή τα φετινά Ποσειδώνια.

Σε  φιλικό κλίμα ο Πρόεδρος της AIGΑΙON, κ. Νικόλαος Βελλιάδης, συζήτησε με τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστηκε για τη συμβολή τους στην ασφαλιστική παραγωγή της εταιρίας, με έμφαση στον κλάδο του marine. Επισήμανε ότι η AIGAION θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία και το επόμενο διάστημα, προκειμένου όχι απλώς να διατηρήσει την πρωτιά που κατέχει εδώ και χρόνια στις ναυτασφαλίσεις στην Ελλάδα αλλά και για να αυξήσει περαιτέρο το μερίδιο της. Ακόμη, επισήμανε τη σημασία που δίνει η εταιρία στην ποιότητα και την επάρκεια των ασφαλιστικών προγραμμάτων και τόνισε ότι κινείται πάντα με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη και τη σωστή ασφαλιστική του κάλυψη.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο κ. Παύλος Κούρκουλος, ιδιοκτήτης και skipper του σκάφους AΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ, που κέρδισε, με τα χρώματα της AIGAION Aσφαλιστική Α.Ε., την πρώτη θέση στον φετινό Ιστιοπλοϊκό Αγώνα της Άνδρου και παρέδωσε το κύπελλο στην εταιρία.