Ελληνικά

Στρατηγική και Όραμα

Το όραμα των ιδρυτών της AIGAION  ήταν και παραμένει η δημιουργία μιας ισχυρής τοπικής ναυτασφαλιστικής αγοράς, που θα προσφέρει στον ελληνικό εφοπλισμό τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τις ασφαλιστικές του ανάγκες στη χώρα μας και να μην απευθύνεται αποκλειστικά σε αλλοδαπούς ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και εξειδίκευσή της, η AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. φιλοδοξεί επιπλέον να αποτελέσει, κεντρικό σημείο αναφοράς για την ασφαλιστική εξυπηρέτηση των δεκάδων χιλιάδων μικρών και μεγαλύτερων σκαφών αναψυχής που υπάρχουν σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

Παράλληλα, στόχο μας αποτελεί και η ανάπτυξη, με σύνεση και μεθοδικότητα, και στους υπόλοιπους κλάδους γενικών ασφαλειών, παρέχοντας οικονομικά και πρακτικά ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των ιδιωτών και των οικογενειών όσο και των επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Ήδη ο αριθμός των πελατών που εμπιστεύονται την AIGAION ξεπερνάει τους 140.000, σύμφωνα με τα στοιχεία του 2013.

Η ανάπτυξη της AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. βασίζεται στο συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο συνεργασιών της με πιστοποιημένους επαγγελματίες διαμεσολαβητές, μέσω των οποίων τα προϊόντα της διατίθενται στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Κύριο συστατικό της εταιρικής πολιτικής αποτελούν οι βασικές αρχές πάνω στις οποίες η εταιρίας μας στηρίζει τη λειτουργία και την ανάπτυξή της: φερεγγυότητα και συνέπεια στις οικονομικές και νομικές υποχρεώσεις, κοινωνική ευθύνη, σχέσεις εμπιστοσύνης και υποστήριξη προς τους συνεργάτες μας, σεβασμό και εκτίμηση προς το προσωπικό και τα στελέχη της εταιρίας, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες προς τους καταναλωτές και κυρίως δίκαιη και γρήγορη αποζημίωση στους δικαιούχους.