Ελληνικά

Ταξίδι επιβράβευσης των συνεργατών της AIGAION στο Λονδίνο

Featured_articles_h___________aigaion_____lloyds

Mε ένα τετραήμερο ταξίδι στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο επιβράβευσε η AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. τους συνεργάτες που πέτυχαν στο Διαγωνισμό Πωλήσεων 2014.

Κατά την παραμονή τους στη βρετανική πρωτεύουσα οι συνεργάτες και τα στελέχη της AIGAION επισκέφτηκαν το City, τους Lloyds με τους οποίους η εταιρία έχει στενή συνεργασία και το Tower Bridge. Επίσης, ξεναγήθηκαν στο Βρετανικό Μουσείο, απόλαυσαν τη βόλτα τους στο Westminster και το Big Ben και είδαν πανοραμικά το Λονδίνο από το London Eye.

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και τα στελέχη της AIGAION, η οποία διατηρεί στενές σχέσεις με την αγγλική ασφαλιστική αγορά, διέμειναν στο ξενοδοχείο Hilton με θέα στο Hyde Park και στις περιοχές Knightsbridge και Westminster, ενώ με σύμμαχο τον καλό καιρό είδαν τα αξιοθέατα της πόλης, περπάτησαν στην πλούσια αγορά του Λονδίνου, διασκέδασαν, γευμάτισαν σε βραβευμένα εστιατόρια και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον προορισμό του επόμενου διαγωνισμού. 

Τους 30 επιτυχόντες συνεργάτες που αύξησαν σημαντικά την παραγωγή τους στον κλάδο αυτοκινήτου το 2014 και ταξίδεψαν στο Λονδίνο, συνόδεψαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AIGAION κ. Νικόλαος Βελλιάδης, η Project Manager της εταιρίας κα Τζοβάννα Σαΐνη, ο Επιθεωρητής Πωλήσεων κ. Λεωνίδας Παπαδόπουλος, η Yπεύθυνη Γραμματείας Πωλήσεων κα Σοφία Σαγιά και η Προϊσταμένη Γραφείου Βορείου Ελλάδος της AIGAION κα Άννα Παπαδοπούλου.