Ελληνικά

AIGAION Ασφαλιστική A.E.: Καταβολή αποζημίωσης στην ΑΝΕΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      AIGAION Ασφαλιστική A.E.: Καταβολή αποζημίωσης στην ΑΝΕΚ

 

Αθήνα, 9 Μαρτίου 2015 – Αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ κατέβαλε η AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. στην Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης Α.Ε. (ΑΝΕΚ) για την κάλυψη της μηχανικής βλάβης που παρουσίασε το πλοίο “LATO” της εταιρίας. Το ποσό καταβλήθηκε άμεσα και εντός των προβλεπόμενων χρόνων, αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την αξιοπιστία και την γρήγορη ανταπόκριση της AIGAION στις ανάγκες των πελατών της.

Με την υψηλή εξειδίκευση, την τεχνογνωσία της και την άρτια λειτουργική της οργάνωση στον κλάδο των ναυτασφαλίσεων, η AIGAION αποδεικνύει έμπρακτα τη δυνατότητα της να αποζημιώνει έγκαιρα, χωρίς γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, τους πελάτες της. Ανάλογη ήταν η ανταπόκριση της εταιρίας και στο αίτημα της ΑΝΕΚ, που αποπληρώθηκε ταχύτατα μόλις ολοκληρώθηκε ο διακανονισμός της ζημιάς.

Σημειώνεται ότι η AIGAION παρέχει την ασφάλιση Hull & Machinery σχεδόν για κάθε τύπο πλοίου της εμπορικής και επιβατηγού ναυτιλίας, ενώ η σημαντική αντασφαλιστική της κάλυψη, της επιτρέπει να δέχεται προς ασφάλιση οποιοδήποτε μέγεθος και τύπο πλοίου χωρίς περιορισμούς ναυσιπλοΐας.