Ελληνικά

AIGAION Ασφαλιστική A.E.: Επιμόρφωση για τις ναυτασφαλίσεις

Featured_articles_training_day-aigaion

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

AIGAION Ασφαλιστική A.E.: Επιμόρφωση για τις ναυτασφαλίσεις

Αθήνα, 4 Δεκεμβρίου 2014 – Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα στελέχη της, με στόχο την περαιτέρω ενημέρωσή τους στον τομέα των ναυτασφαλίσεων πραγματοποίησε η AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. στα γραφεία της, την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014.

Στο πλαίσιο της μέριμνας για την συνεχή αναβάθμιση των γνώσεων του ανθρώπινου δυναμικού της, η εταιρία φιλοξένησε ως ομιλητή τον κ. John Potter, συνεργάτη του βρετανικού φορέα Chartered Institute of Insurance, που πιστοποιεί στελέχη του ασφαλιστικού και χρηματοοικονομικού κλάδου. Παράλληλα είχε και την τεχνογνωστική στήριξη των Lloyds του Λονδίνου. 

Ο κ. John Potter, με εμπειρία 40 ετών στον ασφαλιστικό κλάδο, ανέλυσε τις παραμέτρους για την ανάπτυξη των ναυτασφαλίσεων το επόμενο διάστημα και επισήμανε ότι ο συγκεκριμένος τομέας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και χρήζει εφαρμογής όλων των κανόνων που διέπουν το διεθνές δίκαιο των θαλάσσιων ασφαλίσεων.

Τα στελέχη και συνεργάτες της AIGAION ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις τάσεις που διαμορφώνοται στις ασφαλίσεις πλοίων & σκαφών παγκοσμίως, ενώ έγινε αναφορά σε άλλες διεθνείς εξελίξεις, (νομοθετικές, ρυθμιστικές, κανονιστικές)  που άπτονται του  κλάδου των θαλάσσιων ασφαλίσεων. Επίσης παρουσιάστηκαν και τα πιο πρόσφατα συμπερασματικά στοιχεία που οφείλουν να γνωρίζουν οι δραστηριοποιούμενοι στον κλάδο. 
 
Η AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. εξειδικεύεται στις ασφαλίσεις πλοίων & σκαφών και παραμένει την πρώτη θέση της εγχώριας ναυτασφαλιστικής αγοράς, ενώ η σημαντική αντασφαλιστική της κάλυψη, της επιστρέπει να δέχεται προς ασφάλιση οποιοδήποτε μέγεθος και τύπο πλοίου χωρίς περιορισμούς ναυσιπλοΐας.